Неправильно зазначений пріоритет бага знижує оцінку за заведений баг?

Неправильно зазначений пріоритет бага знижує оцінку за заведений баг?

Ні, у рамках курсу за неправильно зазначений пріоритет бага оцінка знижуватися не буде. Але коректне визначення пріоритету дуже важливе в подальшій роботі на реальних проєктах.

Чи була відповідь корисною?

Вважають відповідь корисною:

Напишіть нам:

Перелік тегів з якими асоціюється поточне запитання:
Кількість звернень користувачів до цього запитання: 2656

Повідомте нас чому відповідь на це запитання не була корисною і ми переглянемо її для покращення.

Коментар:

Цей сайт захищений системою reCAPTCHA, також застосовуються Політика конфіденційності та Умови використання Google.